Adzril Bloggertalk

Lampu Bateri Kereta Viva Menyala

Lepas saya hantar repair kereta viva saya kat satu bengkel ni, ada satu lampu kat panel meter yang menyala. Ye, lampu bateri kereta Viva men...

Buat Ebook dan jual di Google Playbook

Almost setahun saya pernah bagitau kat rakan-rakan facebook untuk buat ebook dan jual di Google Playbook. Ye betul, buat ebook sendiri le...

Tukar Tayar Modenas Elegan 250 (Belakang)

Setelah skuter Modenas saya melepasi 20,000 km, maka tibalah masa untuk tukar tayar. Ye guys. Tukar tayar Modenas Elegan 250. Baru je lepa...

Ada Kemahuan, Ada Jalan

Saya suka tengok channel Youtube Dude Perfect . Alaaa Channel yang campak barang kat tempat-tempat yang agak mustahil tu. Saya pun selalu ...

Punca Nombor Kena Banned oleh Whatsapp, Baik Elakkan.

Masih ada yang tak mengaku dah langgar terma dan syarat Whatsapp bila akaun kena banned. Diaorang rasa tak buat apa-apa kesalahan. Sebenarny...

Pos Hantar Barang Cepat Guna Lalamove, 1 Jam Terus Sampai - Lalamove Review

Kira pantas lah penghantaran barang guna Kurier Lalamove ni? Sebenarnya bukan courier, ianya adalah servis penghantaran barang secara on-dem...