Buat Ebook dan jual di Google Playbook


Almost setahun saya pernah bagitau kat rakan-rakan facebook untuk buat ebook dan jual di Google Playbook. Ye betul, buat ebook sendiri lepas tu boleh dapat duit dengan jual kat Google Playbook.

Dulu kat Malaysia tak boleh nak submit pun ebook ke Playbook ni.

Tapi sejak Disember 2017, pihak Google dah bukak pendaftaran untuk rakyat Malaysia.

Jadi apa lagi?

Daftar sekarang untuk dapatkan akaun Playbook korang dan mula menjual ebook sama ada novel atau biografi atau apa-apa pun asalkan ianya bermanfaat untuk masyarakat.

Comments

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini. Mohon komen sebagai tanda anda telah menjejakkan diri ke sini.