Kenali GB Whatsapp

GB Whatsapp adalah PERCUMA! TAPI....

Sebelum anda dapatkan GB Whatsapp, anda WAJIB baca ini dulu. Kalau anda tak baca ni, maka anda tak layak memiliki GB Whatsapp.


Baca sampai habis....
 1. GB Whatsapp akan jadi Whatsapp kedua sekiranya diinstall dalam Android anda.
 2. Makanya, ia perlu nombor lain sekiranya anda mahu menggunakan kedua-dua Whatsapp dalam Android anda. (Sekarang phone anda ada 2 Whatsapp dengan 2 nombor berbeza).
 3. Kalau nak guna GB Whatsapp sahaja (tunggal) dalam Android anda pun boleh. Tiada masalah. (Uninstall sahaja Whatsapp lama selepas anda buat backup).
 4. Tapi perlu buat backup chat dari Whatsap lama ke GB Whatsapp kalau nak semua chat tu ada dalam GB Whatsapp.
 5. GB Whatsapp adalah apps Whatsapp yang di modify untuk ciri-ciri istimewa.
 6. Ianya diedarkan secara percuma di internet oleh Team Omar. Walaubagaimanapun ada pihak yang menjualnya dengan harga RM30-RM90. 😱
 7. Saya tidak menjual Apps GB Whatsapp
 8. Anda boleh mendapatkannya secara percuma di internet. Tapi pastikan ianya tidak mengandungi Malware dan Virus.
 9. Namun sekiranya anda mahu jalan mudah mendapatkan GB Whatsapp, dapatkan Panduan Link Download GB Whatsapp .
 10. Saya tunjukkan cara selamat untuk download apps Gb Whatsapp dalam Panduan Link Download Gb Whatsapp ini secara Step by step.
 11. Sekiranya anda tahu untuk download sendiri GB Whatsapp di internet tanpa Panduan ini, anda boleh berbuat demikian sekarang.
 12. Namun sekiranya anda ingin mendapatkan GB Whatsapp dengan cara yang selamat dan mudah, dapatkan Panduan Link Download Gb Whatsapp sekarang. RM24 sahaja sekali bayaran 👍
 13. Dengan mendapatkan Panduan ini, anda akan mendapat akses mudah untuk download apps Gb Whatsapp dari link yang saya sediakan untuk anda. Cepat, selamat dan mudah difahami.
 14. Saya juga tidak bertanggungjawab sekiranya GBWhatsapp ini tidak berfungsi dengan sempurna di smartphone anda (delay mesej, tiada notification dan lain-lain).
 15. Dan saya akan berikan link update, untuk sebarang update GB Whatsapp pada masa akan datang.
 16. Menarik? Sekiranya fungsi-fungsi GB Whatsapp betul-betul membantu anda, saya pasti anda takkan teragak-agak untuk tekan butang untuk beli Panduan Link Download Gb Whatsapp. 👇


ATAU